Heb je een patiënt die te veel drinkt?

Met de Begeleide Jellinek Online Zelfhulp kun je samen met je patiënt werken aan het veranderen van zijn of haar gebruik. Veel klachten blijken bovendien op te knappen na stoppen of minderen met alcohol.De patiënt bepaalt het doel

De patiënt bepaalt het doel, maakt zelfstandig online opdrachten en registreert het gebruik. De Jellinek Online Zelfhulp ondersteunt en motiveert op een aantrekkelijke manier om door te gaan en het doel niet uit het oog te verliezen.

badges

Monitor

POH biedt ondersteuning tijdens het programma

De Begeleide Jellinek Online Zelfhulp is een instrument voor POH-GGZ om in te kunnen zetten bij patiënten met overmatig alcoholgebruik. Jij, als POH-GGZ, hebt inzage in bepaalde onderdelen van het programma en biedt afspraken aan ter ondersteuning. Zo blijf je met je patiënt in gesprek over het beloop en effect.

Meer weten over het programma?

Doe dan hier de e-learning (circa 30 minuten)

  • Ben je POH-GGZ en werkzaam bij Arkin, klik dan hier.
  • Ben je POH-GGZ en elders werkzaam, klik dan hier en Log in met: begeleidezelfhulp & welkom.

Update kennis problematisch middelengebruik

Ook voor het updaten van kennis over problematisch middelengebruik en het signaleren en bespreken daarvan, zijn online hulpmiddelen beschikbaar. Zo kunt u zelfstandig aan de slag wanneer het u uitkomt.

De gratis en geaccrediteerde e-learnings zijn speciaal ontwikkeld om POH-GGZ te ondersteunen bij het signaleren en bespreekbaar maken van middelengebruik bij patiënten.


Monitor
Nee dankje

De zelfhulp werkt!

De Jellinek Online Zelfhulp is erkend door het Loket Gezond Leven (RIVM). Het is gebaseerd op Cognitieve Gedragstherapie en een effectieve manier om alcoholgebruik aan te pakken. Het helpt deelnemers om hun alcoholgebruik te veranderen en kwaliteit van leven te verbeteren.

Lees meer
Help je patiënt vandaag de eerste stap naar een gelukkiger en gezonder leven te zetten. Laat de voordelen zien van deelname aan de Begeleide Jellinek Online Zelfhulp.

Nodig je patiënt direct eenvoudig uit een gratis account aan te maken.